Bacon & äggmuffins – För dig som föredrar en "low carb" måltid

Bacon & äggmuffins är proteinrikt och low-carb. Det passar utmärkt som frukost men även som mellanmål och andra måltider. Det kräver lite arbete men dom är sjukt goda och du kommer inte kunna sluta äta dem. Se receptet för bacon & äggmuffins nedan.
Ingredienser: (ca. 6 st)
– 3 ägg
– 200g riven zuccini
– 30 g riven parmesan
– 6 skivor bacon
– svartpeppar
Tillredning:
Värm ugnen på 180 grader. Använd en form som är formad som en kopp och linda baconen runt tills den täcker alla hål. Var noga annars så kommer äggblandningen att rinna ut. Du behöver heller inte smörja plåten eller formen då fettet från baconen räcker.
Blanda sedan riven zuccini, parmesan och ägg i en bunke och rör om. Häll till sist smeten i bacon-kopparna.
Tillaga i ca. 25 min tills både baconen och äggen är färdiga.
Kalorier: 159 kcal/st
Protein: 12g
Kolhydrater: 1g
Fett: 13g
För fler recept, kolla in alla våra recept här!
Du hittar oss på Instagram här => Apexea Training
Glöm inte att ladda ner vår E-bok: Apexea Metoden här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *