Klienter/Referenser

 • Jag anlitade en PT för att jag behövde utveckla min träning och få inspiration till den utvecklingen. Under året har mina fysiska förutsättningar ändrats och i den förändringen har Nico varit ett otroligt bra stöd, hitta nivå och fortsätta utvecklas fysiskt utifrån de förutsättningar jag har. Det har lett till att jag nu är starkare, har bättre balans och kondition.

  Jag tycker mycket om den funktionella inriktning som Nico förmedlar där man ska kunna använda sin kropp utifrån de rörelser man gör varje dag. Nico har stor kunskap både om hur kroppen fungerar och vad man kan göra för att stärka och skapa balans i den.

  Jag har under tiden som jag tränat med Nico blivit stärkt i min syn på kost och träning. Träna och äta för att må bättre.

  Jag vill varmt rekommendera Nico som på ett ödmjukt sätt fått mig att utmana mig och bli starkare, äta bättre och må bättre.

  Nicos driv att lära sig mer och sitt sätt att förmedla sin kunskap, det sätt han motiverar och uppmuntrar till träning och kosthållning som ger förändring, friskare och starkare kropp, är något som gör att jag gärna uppmanar andra att anlita honom.

   

  - Marie Broman

 • Varför anlitade du en PT?

  Jag anlitade en PT då jag kände att jag stod still i min träning och motivation. Jag behövde en kick i rumpan och en nystart och säkerställa att jag tränade på rätt sätt för att hålla i längden.

  Vad har du fått för effekt av att träna med nico?

  Har fått ett nytt förhållningssätt till både kost och träning. Ett mer långsiktigt tänkande, en förändring gör man inte över en natt utan den tar lite tid. Nico fick upp min motivation och glädjen i träningen. Nico utgår från ens egna förutsättningar och personlighet och lägger upp pass utifrån det. Han kunde direkt se mina ”sämsta” sidor och jobba på dem.

  Vad tycker du om träningen/behandlingarna/kosten och nico?

  Har älskat att träna med Nico, han är en fantastisk person som både inspirerar i träning, tar hand om ställen som man har ont på och inspirerar till att äta rätt. Att tänka på att kosten verkligen gör skillnad.

  Har din syn på kost och träning förändrats?

  Ja, har fått en bättre helhetssyn på hur allt hänger ihop.

  Skulle du rekommendera Nico till någon annan?

  Absolut, vilken dag som helst!

  Varför tycker du andra bör anlita nico?

  Om man vill utvecklas och få inspiration som håller i längden utifrån dina villkor och unika förutsättningar ska du anlita Nico.

  - Susanna Korpe

 • Jag började träna när jag var 16 år och då var det vattengympa för att stärka upp en stukad fotled, gick sedan vidare till aerobics och vågade så småningom mig in i gymmet. Att jag började gymma är något av det bästa jag gjort då min trassliga rygg (hade mycket ryggskott i tonåren) mådde bra av det.

  Jag har haft några PT under åren, mest för att få lite inspiration och hjälp med övningar men även för att ”syna” yrket då jag själv var intresserad av att en dag få hjälpa andra med sin träning.
  Hösten år 2011 drabbades jag av ett diskbråck som blev opererat i april 2012, det var efter operationen som jag bestämde mig för att ha kontinuerlig uppföljning med PT då det sista jag vill är att hamna där igen.

  Nico blev min tränare i september 2013 och han kunde snabbt se vilka behov jag har av utmaningar i min träning, jag vill bli starkare, snabbare, bättre (vid det här laget var diskbråcket inget hinder) och dessutom hålla mig skadefri. Nico ger mig program som jag följer, dessa byts ut titt som tätt och jag har märkt stor utveckling styrkemässigt, så pass stor utveckling att jag känner en vilja att ta min träning ett steg längre och faktiskt vara med i en tävling. Nico har hjälpt mig att våga öka de vikter jag lyfter så pass mycket genom att hela tiden korrigera teknik och se till så att rörligheten finns att utföra övningarna säkert.

  Ett pass med Nico innebär först och främst en snabb kontroll av dagsformen, detta för att Nico skall veta var han skall lägga ribban samt om man eventuellt har ont någonstans se till att behandla det efter förmåga genom stretchövningar och massage. Under passets gång är han uppmuntrande, och hejar på, ger mig lite självförtroendeboost och hjälper mig klara det lilla extra 🙂 Jag har själv ett bra driv i min träning men tycker att Nico drar upp det ytterligare en nivå!

  Nico har även varit hjälpsam med kosten, han har gett mig verktyg för att göra små förändringar till min kost som nu lett till viktstabilitet (jag hör till dem som lätt lägger på sig). I perioder vill jag också gå ner i vikt och då har jag fått fullständiga kostprogram som hjälpt med detta.

  Jag vill absolut rekommendera Nico inte bara för hans hängivenhet och kunskap kring hälsa utan även för hans pålitlighet. Det han säger och gör är saker som han vet och kan, dyker det någonsin upp en fråga han inte kan svara på kommer han vara ärlig med detta och be dig prata med någon kunnig inom området, något som ger i alla fall mig fullt förtroende för honom.

  Oavsett om målen är att bli starkare, smidigare eller lättare så kommer Nico att vara till stor hjälp! Alla program (kost och träning) är individanpassade utefter dina egna specifika mål, en fantastiskt bra investering i dig själv!

  Med vänlig hälsning,
  Veronica

  - Veronica Stenberg

 • Jag har använt mig av olika personliga tränare under åren och Nico är den bästa av de jag har tränat med. Han tänker på helheten och anpassar träningen efter individen för bästa resultat. Toppenbra för mig som tidigare inte alltid fått bästa resultat men som nu får experthjälp som passar just mig. Rekommenderar Nico varmt. Oerhört proffsig och kunnig.

  - Susanne Sesemann

 • Mia Åström, Personlig Tränare och instruktör kom i superform till sin 40. Följ henne på www.GrowbyMia.se

  Mia astrom

  - Mia Åström

 • - Micke R, -14kg på 8 v.

 • - Nenad kom i superform

 • - Conny Israelsson, -25kg

 • - Natalie, -8kg på 10v.

 • - Fausta D, -10 kg på 10v.

 • - Tina J, -10 kg

 • Hej nico!

  Vill först tacka dig för det program och kostschema du gav mig i början. Jag är nu nere på 82.2kg (Startvikt: 90.6 kg) och 2 veckor kvar så mitt mål på 80kg kommer jag förhoppningsvis att nå. Jag har även kommit igång så bra med både träning och kost att jag själv kommer att börja som instruktör på en gym kedja som finns i Borås. Våra samtal i början samt resultaten det gett har inspirerat mig att hjälpa andra. Så åter tack!

  - Jonas Ekengren, Coach Borås Basket

 • Alla dessa år av smärta! Efter att ha gått till olika naprapater, kiropraktorer och sjukgymnaster i nästan 8 år utan resultat så började jag ge upp. Men tack vare er unika kompetens så kan jag röra mig smärtfritt för första gången på många många år. Ett stort tack och fortsätt med det ni gör!

  - Gittan

 • Jag hade aldrig satt min fot på ett gym fram till januari 2012. Vid det laget visade vågen att kilona hade rusat iväg och jag bestämde mig för att göra någonting åt det. Eftersom jag visste att jag inte skulle klara av att gå ner i vikt på egen hand, så köpte jag ett PT-paket. Och jag måste säga att det är bland de bästa beslut som jag har tagit. Jag fick professionell hjälp både med att komma igång med träningen och ett kostschema att följa. Personligen anser jag att det är en investering i ens egen hälsa att ta hjälp av en PT när man känner att man inte klarar av att nå sina mål på egen hand.

  Referens - Fettförbränning

  - Erika Mezei, -10kg

 • - Sofie – Tappa 10 kg på 10 v.