Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande

Kontakt info

Adress: Trolle-bondes gata 2-4

Telefon: 0723-944426

E-post: nicolas.fiori@worldclass.se

Toggle Map

Hej Nico!

Vill först tacka dig för det program och kostschema du gav mig i början. Jag är nu nere på 82.2kg (Startvikt: 90.6 kg) och 2 veckor kvar så mitt mål på 80kg kommer jag förhoppningsvis att nå. Jag har även kommit igång så bra med både träning och kost att jag själv kommer att börja som instruktör på en gym kedja som finns i Borås. Våra samtal i början samt resultaten det gett har inspirerat mig att hjälpa andra. Så åter tack!

Med vänliga hälsningar

Jonas Ekengren, Administratör, Coach Borås Basket WT, www.borasbasket.se

Tog kontakt med Nico då jag efter en tids kämpande på både egen hand och med en PT kände att jag ville höja insatsen på min träning. Med Nicos hjälp och stöd, satte vi ett mål med en tidsplan. Till min förvåning var kostschemat enkelt att förstå och följa. Tillsammans med min vanliga träning blev resultaten synliga på rekord tid. Kan 100% rekommendera Nico och hans expertis om man vill ha hjälp med sin träning vare sig det är för att bygga muskler eller gå ner i vikt. Kommer personligen utan tvekan alltid komma tillbaka när jag behöver det där extra stödet/motivationen i min träning. 

Hälsningar

Pamela

Jag hade aldrig satt min fot på ett gym fram till januari 2012. Vid det laget visade vågen att kilona hade rusat iväg och jag bestämde mig för att göra någonting åt det. Eftersom jag visste att jag inte skulle klara av att gå ner i vikt på egen hand, så köpte jag ett PT-paket. Och jag måste säga att det är bland de bästa beslut som jag har tagit. Jag fick professionell hjälp både med att komma igång med träningen och ett kostschema att följa. Personligen anser jag att det är en investering i ens egen hälsa att ta hjälp av en PT när man känner att man inte klarar av att nå sina mål på egen hand.

Hälsningar

Erika