fbpx

Fysträning för fotbollsspelare.

En evidensbaserad och praktisk träningsguide för dig som vill bli elit.

Ta kontroll över din kropp och resultat. Kom i ditt livs form med modern och evidensbaserad fysträning.

Fysträning för fotbollsspelare är evidensbaserad träningsguide för dig som vill bli starkare, snabbare och uthålligare samtidigt som du blir minskar risken för skador.

Vad är Fysträning för fotbollsspelare?

Fysträning för fotbollsspelare är en träningsguide som visar hur du planerar, strukturerar och skapar evidensbaserade träningsprogram för snabbhet, styrka, power, agility och kondition året runt, oavsett tid på säsongen.

Guiden går igenom vad som krävs för att spela på högsta nivå och hur du kan strukturera din träning för att träna mot att bli proffs.

Vad får du lära dig?

Få en ökad förståelse för de fysiska kraven i din idrott och vad som behövs för att spela fotboll på högsta nivå. Jämföra dina fysresultat mot eliten och ta reda på vad du behöver träna mest på.

Träningsrekommendationer för styrketräning, power, snabbhet och konditionsträning baserat på säsong och erfarenhet. Samt hur du prioriterar alla fysiska kvalitéer beroende på tid på säsongen.

Exempel på träningsprogram för grundträning, specifik grundträning och tävlingssäsong.

De vanligaste skadorna för fotbollsspelare och vilka övningar du ska träna för minska skaderisken drastiskt.

Vem har nytta av träningsguiden?

Fysträning för fotbollsspelare passar fotbollsspelande ungdomar (tjejer och killar) från 15 år och upp till vuxna elit. Även tränare och föräldrar som vill ha inspiration i form av planering, struktur och övningar kan ha nytta av träningsguiden.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Du är helt skyddad av min 30 dagars nöjdhetsgaranti. Om du inte får bättre resultat i din träning efter att ha använt tipsen och programmen i denna e-bok, eller om boken inte motsvarade dina förväntningar, då kan du kontakta mig så återbetalar jag dig inom 24-48 timmar.

Få tillgång direkt. Köp e-boken här.

Du kommer att få tillgång till e-boken direkt efter att du har placerat färdig ordern.

Vanliga Frågor

Finns det pengarna-tillbaka-garanti?

Ja! Om e-bok inte uppfyller dina förväntningar så återbetalar jag dig inom 24-48h. Kontakta mig på info@nicolasfiori.se med ditt namn och ordernummer så löser vi det direkt.

Hur får jag tillgång till själva e-boken?

Direkt efter betalning (kort eller paypal) kommer du till en tack-sida där du kan ladda ner produkten. Du får även träningsguiden mailat till dig där du kan ladda ner det.

Hur mycket träningserfarenhet behöver jag?

Det krävs ingen större erfarenhet för att ta del av de praktiska rekommendationerna i e-bokens, men du får mest ut av guiden om du är van vid traditionell styrketräning. 

Kan du garantera att det här fungerar mig?

Nej, varken jag eller någon annan tränare kan garantera resultat eftersom det beror på varje individs förmåga att implementera teorierna som finns i träningsguiden. Men jag kan garantera att om du tillämpar de praktiska råden i boken, så kommer du att komma i mycket bättre fysisk form än du varit innan.

Vilka har nytta av Fysträning för fotbollsspelare?

Träningsguiden passar fotbollsspelande tjejer och killar från 14-15 år och uppåt som vill bli starkare, snabbare, explosivare och komma i bättre fysisk form för fotboll. Även ledare och föräldrar kan ha nytta av e-boken som ger en ökad förståelse för fysträning och hur man tillämpar det i fotbollen.