fbpx

Ny träningsguide!

Så bygger du muskler och maximerar dina resultat i gymmet oavsett tid, ålder och träningsnivå.

Evidensbaserat. Praktiskt. Pedagogiskt.

Ta kontroll över din styrketräning och bygg muskler effektivt med kunskap som vilar på modern forskning. 

Hej,

Jag heter Nicolas Fiori och jag arbetar som personlig tränare sedan 2009 och har coachat +500 personer till att bygga muskler och komma i sitt livs form. Vilket innebär att de har:

  • Fått resultat de aldrig trodde var möjligt.
  • Tränat på ett effektivt, säkert och evidensbaserat sätt.
  • Sparat tid och pengar genom att undvika alla fallgropar.
  • Fått en ökad motivation och kunskap till att kunna fortsätta själva.

Maximal Muskeltillväxt är evidensbaserad träningsguide som hjälper dig att bygga mer muskler både snabbare och effektivare.

Vad är Maximal Muskeltillväxt?

Maximal muskeltillväxt är en träningsguide som tar upp den senaste vetenskapliga forskningen om träning för muskeltillväxt och ger evidensbaserade praktiska rekommendationer för både coacher och tränande individer.

Känn dig aldrig mer förvirrad kring ämnen som rör ansträngningsgrad, rep-intervaller & belastning, volym, frekvens, val av övning, övningsordning, setvila och rörelsehastighet.

Vem är denna e-bok bra för?

  • Alla som är intresserade av att bygga muskler och få synliga resultat i gymmet.
  • För idrottare där hög fettfri massa är viktigt för prestationen som exempelvis kampsport, rugby, handboll etc.
  • Kroppsbyggare som vill ta sin träning till nästa nivå.
  • Styrketränande individer som fastnat i sin utveckling.
  • Personliga tränare som vill utöka sina kunskap om träning för muskeltillväxt.

Några fler fördelar med E-boken

Skriv bättre träningsprogram

Lär dig skriva styrketräningsprogram som garanterat ger resultat och som har en vetenskaplig grund.

Långsiktighet

Denna e-bok ger dig den information du behöver för att analysera och justera din träning för att lyckas på lång sikt.

Enkelt att förstå

Informationen är enkel att tillämpa och passa alla kunskapsnivåer, erfaren som nybörjare.

Bättre förståelse

Få en ökad förståelse för styrketräningens variabler och hur du kan använda dem för att maximera dina resultat.

Undvika fallgropar

E-boken hjälper dig att undvika vanliga fällor och fallgropar med styrketräning, vilket gör att du sparar både tid och energi samtidigt som du minskar skaderisk.

Läs vad andra har att säga om e-boken

En e-bok som kan hjälpa många som vill börja träna eller för den mer rutinerade som vill få mer kunskap inom träning, innehållet är brett och användbart oavsett vad  man kör för typ av träning.

Det som är mest uppskattat är all relevant fakta som finns och att den just inte inkluderar överflödig fakta som annars kan skapa förvirring.

I denna bok hittade jag alla verktyg jag behöver för att  utmana min kropp på bästa sätt.

Jag rekommenderar varmt denna bok både till dig som är nybörjare inom träning men även för dig som är rutinerad inom träningens värld.

//Mauro

”Nicolas har på ett exemplariskt sätt sammanställt och presenterat allt du behöver veta om träning för att bygga muskler. Den här boken passar både dig som är nybörjare och vill lära dig mer samt dig som tränar ett tag och vill utveckla din träning! Jag ger boken mina varma rekommendationer!”

”I boken Maximal muskeltillväxt ger Nicolas Fiori en ypperlig genomgång av allt du behöver veta för att utveckla din kropp på ett positivt sätt. Boken är mycket pedagogiskt skriven och passar därför både idrottare och motionärer som vill maximera sin muskelmassa. Samtliga rekommendationer är evidensbaserade och kommer att hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå. Jag ger boken mina varmaste rekommendationer!”

  • //Cilla

30 dagars nöjdhetsgaranti

Du är helt skyddad av min 30 dagars nöjdhetsgaranti. Om du inte får bättre resultat i din träning med Maximal Muskeltillväxt efter att ha använt strategierna och tipsen i denna e-bok, eller om boken inte motsvarade dina förväntningar, då kan du kontakta mig så återbetalar jag dig inom 24 tim.

Få tillgång direkt. Köp e-boken här.

Du kommer att få tillgång till e-boken direkt efter att du har placerat färdig ordern.

Vanliga Frågor

Finns det en pengarna-tillbaka-garanti?

Ja! Om denna e-bok inte är allt jag har lovat ovan eller uppfyller dina förväntningar så återbetalar jag dig. Kontakta mig på support@nicolasfiori.se med ditt namn och ordernummer så löser vi det direkt.

Kan du garantera att det här fungerar mig?

Nej, det kan ingen göra. Varken jag eller någon annan tränare kan garantera några resultat eftersom det beror på varje enskild individs förmåga att implementera teorierna som finns i e-boken samt hur väl du eller din klient tränar och sköter kosten.

Men jag kan garantera att om du implementerar de praktiska råden i boken, så kommer du att bli mycket bättre på att skriva och utvärdera träningsprogram med fokus på att bygga muskler.

Hur får jag tillgång till själva e-boken?

Direkt efter betalning (kort eller paypal) kommer du till en tack-sida där du kan ladda ner produkten. Du får även e-boken mailat till dig där du också kan ladda ner det.

Hur mycket träningserfarenhet behöver man?

Ingen erfarenhet krävs, e-bokens teorier och praktiska rekommendationer funkar för såväl nybörjare som erfarna. 

Vilka har nytta av Maximal Muskeltillväxt?

Informationen passar både nybörjare och erfarna inom styrketräning samt idrottare som vill bygga extra muskler under försäsongen. Med de praktiska råden kan du även underhålla och minska förlusten av muskelmassa när träningstiden är begränsad. 

Varför delar jag med mig av mina hemligheter?

Jag hade utan tvekan kunnat sälja denna informationen för betydligt mer då jag kostar +1000kr/h för konsultarbete inom träning. Det är faktiskt vad mina klienter betalar när jag skriver träningsprogram och visar dem mina strategier.

Saken är den,  jag vill att många fler skall ha möjlighet att få snabba resultat och kunna ta kontroll över sin träning. Jag vet att det innebär att jag i stort sett ger bort detta till ett väldigt lågt pris (eller till priset av en biobiljett, beroende på vilket alternativ av produkter du jämför med).

Jag vet att om du verkligen går igenom hela e-boken och tar stegen som jag går igenom där så kommer du att få mycket bättre träningsresultat.

Mitt mål och förhoppning är att du kanske du vill ha mer produkter av mig eller rentav jobba ihop med mig i någon av mina coachingprogram längre fram. Så planen är att ’överleverera’ med värde direkt så att du förhoppningsvis vill ha mer från mig senare.