fbpx

Skräddarsydd tränings & kostplan anpassat för dig.

Nå dina fysikmål med online one-on-one coaching.

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri 30 min konsultation.

Nu kan du också träna på ett sätt som maximerar din kroppsform, styrka & muskeltillväxt – samtidigt som du förebygger skador och dämpar befintlig smärta i muskler och leder. Allt för en kostnad billigare än din lokala PT.

Med det sagt så förstår du säkert redan nu att det inte sker utan en personligt anpassad plan som tar hänsyn till dina mål, unika livsstil och bakgrund. Se bara några av resultaten nedan.

Letar du efter ett effektivt sätt att äta, träna och prestera bättre?

Då har du kommit rätt. Jag hjälper dig – man som kvinna – att komma i ditt livs form, bygga vanor och få bestående resultat – även om du har begränsad med tid och skador som begränsar dig. Så om du är redo att bli den bästa versionen av dig själv. Då är tiden inne för dig att ansöka.

Det här är resultaten du kan förvänta dig:

Du kommer tappa i kroppsfett samtidigt som du bygger styrka och muskler.
Du får en rörligare och mer funktionell kropp med mindre besvär.
Du kommer kontinuerligt att slå personbästa i flertalet basövningar.
Du kommer få ökad självförtroende och prestation i både träningen och arbetet.
Du kommer få bättre kunskaper inom kost och träning.
Du kommer ha bättre kontroll och förhållningssätt till mat.

Få coaching i världsklass.

Nu undrar du säker varför du skulle anställa mig av alla tränare där ute? Så jag tänker ge dig 3 skäl:

Kunskap och erfarenhet: Till att börja med så har jag har arbetat som tränare, coach och mentor i tränings- och fitnessbranschen i 10 år och har över 10.000 PT timmar bakom mig. Jag har medverkat som expert i tidningar som Expressen, Aftonbladet, Amelia och flertalet lokala tidningar runt om i landet. Jag har även rest runt i världen för att träffa och lära av dom bästa i branschen och ta dom mest krävande certifieringarna. I dagsläget arbetar jag för att ta en examen i idrottsvetenskap med inriktning styrketräning.

Jag har gjort det mesta själv: Jag har under alla år varit min egna testdocka. T.ex. så har jag själv gått från nästan 20% kroppsfett ner till ca. 6.5%. Jag har jobbat mig upp till med mina mått mätt magiska 200 kg i marklyft, 125kg i bänkpress, 160 kg i knäböj utan att drabbas av jobbiga skador. Jag lyckades höja mitt vertikala hopp med 10 cm på 10 veckor för min dröm var alltid att kunna dunka i basket. Då ska du veta att jag är bara en vanlig kille utan några unika fysiska begåvningar.

Resultat, resultat, resultat: Vilket är det som räknas i slutändan och därför du anställer en coach. Jag har hjälp allt ifrån nybörjare till yttersta elit inom flertalet idrotter att se bättre ut, må fantastiskt och nå sin fulla potential.. Se bara på alla referenserna som jag samlat ihop under alla år.

Vad du kan förvänta dig

Träningsprogram med vetenskaplig grund – Ett steg för steg program som hjälper dig att bygga en stark, balanserad och snygg kropp, samtidigt som du förebygger skador och minskar smärta i muskler och leder. Förvänta dig regelbunden personbästa dom traditionella styrkeövningarna.

Personlig och evidensbaserad kostupplägg – En tydlig kostplan med bestämd kalorimängd, fördelning, tajming, frekvens m.m. anpassat efter dina mål, personliga preferenser och livsstil. Du lär dig bygga vanor och fatta bättre beslut regelbundet.

Uppföljning och justeringar – Du loggar dina resultat i en app så att vi båda kan se dina framsteg. Via appen kommunicerar vi och jag gör eventuella justeringar i ditt program om det är nödvändigt.

En personlig coach och mentor – Du får en tränare som stöttar, utbildar och hjälper dig undvika dom vanligaste fallgroparna. Du får en välutbildad coach som faktiskt bryr sig och vägleder dig hela vägen.

Det här är vad jag förväntar mig av dig

Du behöver ett gym med fria vikter, hantlar, skivstänger, knäböj och marklyftsplattform m.m.
Du ska registrera dina träningsresultat och checka in regelbundet.
Du ska logga din kost i en app och väga maten.
Inga ursäkter! Jag vill inte höra att du avviker från planen. Får du förhinder av något slag så löser du det. Om du inte kan lösa själv så hör du av dig och vi hittar en lösning gemensamt.
Att du är öppen för att bli coachad. Jag vet att du har en del kunskaper från början. Men var öppen för att jag kommer att utmana dem. Jag vill att du ska nå dina mål och att du ska vara uppdaterad på vad som är sant eller inte.

Så går det till

Konsultation

Fyll i dina uppgifter i formuläret. Sedan tar jag kontakt med dig och för en kostnadsfri konsultation. Om du kvalificerar för online-coaching så går vi vidare.

Programdesign

Jag designar ditt program utifrån vårt samtal. Programmet levereras sedan via appen TrainHeroic. Nytt program levereras sedan var 4e vecka och bygger på det tidigare träningsprogrammet.

Support & Uppföljning

Genom appen har vi koll på dina resultat samtidigt som vi kan kommunicera och ha uppföljning på dina framsteg. Du kan även ställa frågor och jag förväntar mig att du checkar in 2-3 dagar per vecka.

Teknikjustering

Du ska varje vecka skicka video till min mail för uppföljning och eventuell teknikjustering.

Redo att ta din träning till nästa nivå?

Min garanti:

Hela min verksamhet bygger kring att hjälpa människor och leverera resultat—jag har arbetat i branschen i över 10 år med motionärer och idrottare i allt ifrån; kampsport, fotboll, basket hockey, bodybuilding m. m.

Jag är säker på att du kommer få resultat. Därför garanterar jag min Coaching.

Det är simpelt: Boka mig. Om du inte får resultat, kontaktar du mig och jag återbetalar dig 100% av priset.