fbpx

Gratis Ebok

Så kan du förbättra ditt vertikala hopp med 5 cm på endast 6 veckor.

Ladda ner handboken Plyometrisk träning – 6 veckor till ett högre vertikalt hopp.

Plyometrisk träning har även visat sig förbättra sprinthastighet, acceleration och förmåga till riktningsförändring. Handboken passa idrottare inom fotboll, handboll, basket, volleyboll och alla som har målet att bli explosivare och kunna hoppa högre.

Denna guide innehåller träningsprogram med de 8 bästa övningarna som utvecklar ditt vertikala hopp. Ta din prestation till nästa nivå med plyometrisk träning.

Innehåll:
  • Därför ska du träna på att landa korrekt.
  • 8 bästa övningarna för ökad spänst och vertikalt hopp.
  • Videolänk och textförklaring till övningarna.
  • Så lägger du upp ett program samt generella rekommendationer.
  • 2 träningsprogram (en nybörjare och en medel/erfaren).
  • Så går du vidare efter 6 veckor.
OM NICOLAS FIORI

Nicolas hjälper professionella idrottare och ungdomar att maximera sin fysik med prestationsoptimerande och skadeförebyggande träning som skapar hållbara resultat.

Han är grundare till träningsföretaget Ready to perform och har arbetat som fystränare och personlig tränare sedan 2009. Han har bl.a. jobbat med Hammarby basket, Blackeberg basket, Spånga basket och Fryshuset basket.

GRATIS NYHETSBREV

Ifall du väljer att prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du e-boken ”Plyometrisk träning” helt kostnadsfritt. Nyhetsbrevet är gratis och som prenumerant får du nya övningar, artiklar m.m. rakt ner i inkorgen varje månad.