fbpx

Tjänster

Ta din prestation till nya nivåer. Läs vidare om hur våra program och utbildningar kan hjälpa dig.

Prestationsutveckling

Utveckla styrka, vertikalt hopp och snabbhet. Här finns olika programupplägg som inkluderar tester, träningar, program, coaching och återtester. Läs vidare om alla Sport Performance Program i fliken ”Tjänster”.

Testlabb

Vi har både färdiga testpaket samt skräddarsyr efter dina behov och målsättningar. Våra testpaket ger dig en översikt över din nuvarande fysiska status och jämför sedan med vad som krävs på högsta nivå i din idrott. Du får en överblick över din rörlighet, kondition, explosivitet, spänst, styrka m.m. Läs vidare mer specifikt om våra testpaket i fliken ”Tjänster”.

Barn & Ungdomsträning

Prestationsträning för barn och ungdomar som vill lite mer med sin idrott. Jag tillhandahåller mentorskap som involverar tester, träning, coaching, program samt utbildning inom träningslära.  Det finns även utbildning för ledare och föräldrar samt upplägg för lagträningar och träningar i mindre grupper.

Utbildningar

Jag erbjuder nischade workshops så som fysträning för Golf och Basket, Plyometrisk Träning, Power och explosivitetsträning samt traditionell styrketräning. Varje utbildning är mellan 1.5-2 tim långa och varvas mellan teori och praktik. Alla deltagare får med sig utbildningsmaterial i form av PDF som bonus.

Har du frågor och funderingar angående någon av tjänsterna? Kontakta mig nedan!