fbpx

Utveckla ett vertikalt hopp i toppklass på endast 10 veckor. 

Ett berövat steg för steg system skapat för att maximera din explosivitet & vertikala hopp.

Träna hemma med egen kroppsvikt. Utan dyra träningsredskap.

Träning baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet för barn & ungdomar som vill hoppa högre.

Hej Nico här,

I över 10 år har jag hjälpt barn och ungdomar att bli starkare och mer explosiva i sin idrott. Förutom att bygga allsidig styrka behöver man implementera hoppträning på ett säkert och systematiskt sätt, detta för att utveckla explosivitet, men även för att förebygga skador och skapa ett livslångt idrottande.

Vertical Power är ett 10 veckors beprövat steg för steg system fokuserat på att utveckla det vertikala hoppet.

Nicolas Fiori

Vad är Vertical Power?

Steg för steg guidning

Programmet är noga strukturerat och periodiserat över 10 veckor med progression på både övningar, reps, set, tempo och vilotid. För varje övning finns det en video som visar hur man utför rörelsen och en guide som förklarar hela programmets upplägg i detalj. Registrera dina resultat och notera alla framsteg du tar i träningsdagboken som medföljer.

Bonus

Förutom träningsprogrammet på 10 veckor så ingår även bonusprodukter som kost- & återhämtningsguiden, träningsdagboken och en facebookgrupp.

Baserat på senaste forskningen

Programmet är ett upplägg baserat på senaste forskningen och 10 års praktisk erfarenhet inom hoppträning för ungdomar.

Resultat

Se resultat i tester som vertical jump reach, countermovement jump, squat jump och broad jump. Räkna även med att bli spänstigare på ett ben och i olika riktningar. Hur stora förbättringar du gör beror på hur ofta du tränar, hur hårt du tränar, träningsålder samt genetik. Oavsett bakgrund så ger programmet dig en plan för att maximera DIN potential.

  • “Stella ökade sitt vertikala hopp från 36,0 till 40,7 cm på 6 veckor.”

    - Stella Szabo, U16 Basketlandslaget

Träning baserat på ett beprövat steg för steg system.

Programmet följer en plan på 3 faser som stegrar i både svårighet, volym och intensitet.  Varje 4 veckors block lägger grunden för nästa steg. Upplägget ser ut på följande vis.

1. Lägg grunden

Första fasen av programmet innebär att bygga en stabil bas med grundstyrka, teknik och förmåga att kunna absorbera krafter. Detta minskar skaderisken och förbereder dig för både högre träningsvolym och intensitet.

2. Styrka & power

Denna fas fortsätter fokusera på att öka allsidig styrka samtidigt som du introduceras till plyometriska övningar av låg till medelintensiv intensitet med fokus på teknik och vertikal powerutveckling.

3. Optimal powerutveckling

Denna fas fokuserar på tyngre styrkeövningar samtidigt som volymen och intensiteten ökar i hoppträningen. Det är i detta träningsblock som du kommer att få den riktiga utväxlingen och ta ditt vertikala hopp till nya nivåer.

Du kommer att få tillgång till hela programmet direkt efter betalning.

Innehåll

Detta ingår i programmet om du går med idag.

Träningsprogram (PDF) med övningar fokuserat på egen kroppsvikt utan behov av ett gym. Anpassat för ungdomar 11-14 år som inte har någon träningserfarenhet.

Periodiserad träning med 2 pass per vecka i 10 veckor. Svårighetsgraden, volymen och intensiteten ökar för varje träningsblock. 

Kost-, tränings- och återhämtningsguide i PDF som hjälper dig att förstå programmet och återhämta dig optimalt från träningen. 

Video på alla övningar så att du vet hur du utför dem på bästa. 

Resultat du kan förvänta dig

  • Ett högre vertikalt hopp mellan (7-15% ökning)
  • Starkare ben, armar och core.
  • Ett högre vertikalt hopp.
  • Ökad explosivitet i alla rörelseplan.
  • Bättre balans och koordination.
  • Minskad skaderisk i fot knä och höfter.

“Provkör” programmet i 30 DAGAR innan du bestämmer dig!

Eftersom jag är säker på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan jag ge dig en väldigt generös garanti.

Ta 30 dagar på dig för att avgöra om detta är rätt för dig! Testa programmet idag, och om du inte är helt nöjd så behöver du bara skicka mig ett mail, så betalar jag tillbaka med din investering redan inom 24-48 timmar.

Detta gör det helt riskfritt för dig!

Börja inom några minuter. Köp programmet här.

Du kommer att få tillgång till hela programmet direkt efter att du har placerat färdig ordern.

Vanliga Frågor

Hur gammal måste man vara?

Programmet är anpassat för barn & ungdomar (tjejer och killar) från 10-14 år. Men även äldre personer kan få bra resultat av programmet. 

Hur ofta måste man träna?

För att få bästa effekt bör man träna 2 dagar i veckan med ca. 48-72 timmar mellan passen.

Hur mycket träningserfarenhet behöver man?

Absolut ingen erfarenhet krävs, programmet bygger från grunden och stegrar sedan i belastning och intensitet vecka för vecka. Däremot är det ingen nackdel att vara något tränad innan. 

Vad händer om jag är skadad?

Har du en skada så kan det bli svårt att utföra programmet. Konsultera en sjukgymnast först. Är du osäker kan du även maila mig via kontaktformuläret.

Vad ingår?

Förutom träningsprogrammet så ingår det även en träningsguide som förklarar programmet och hur du får mest ut av det. Dessutom följer det även med en kost och återhämtningsguide sam en träningsdagbok. Allt för att kunna  maximera dina resultat.

Hur får jag tillgång till programmet?

Du betalar med kort eller via Paypal. Direkt efter betalning kommer du till en tack-sida där du kan ladda ner produkterna (zip-fil). Du får även programmet mailat till dig.